« Takaisin

LadyCare

LadyCare on uusi lääkinnällinen laite vaihdevuosivaivojen itsehoitoon. Pakkauskoko: 1 kpl

LadyCare on vaihdevuosivaivojen itsehoitoon kehitetty pieni, kevyt, turvallinen ja huomaamaton laite. Se lähettää turvallista ja hellävaraista, mutta tehokasta staattista magneettikenttää, jonka uskotaan auttavan tasapainottamaan hormonien toimintoja. Laite on helppo kiinnittää alusvaatteisiin lantion alueelle.

LadyCare on lääkinnällisiä laitteita koskevan EU:n neuvoston direktiivin 2007/47/EEC mukainen. LadyCare on patentoitu ja rekisteröity 1. luokan lääkinnällinen laite.

Isossa-Britanniassa jo yli 250.000 naista on käyttänyt sitä vuosien ajan hyvällä menestyksellä. "LadyCare tarjoaa uudenlaisen lääkkeettömän tavan ehkäistä ja lievittää vaihdevuosiin liittyviä kiusallisia oireita", sanoo laitteeseen perehtynyt tohtori Matti Tolonen.

508 naisen LadyCare-tutkimus
Yleisimpiä vaihdevuosioireita ovat kuukautisten muuttuminen epäsäännöllisiksi, kuumat aallot ja hikoilupuuskat, limakalvojen kuivuminen ja libidon väheneminen, virtsan karkailu, mielialan vaihtelu, ahdistus, masennus, unihäiriöt, päänsärky, muistihäiriöt ja heikotus- ja huimauskohtaukset.

Englantilainen lääketieteen tohtori Nyjon Eccles testasi LadyCaren vaikutusta 508 vaihdevuosioireista kärsivällä naisella. He vastasivat 23 eri oiretta käsittävään kyselyyn. Valtaosa (70 %) heistä ilmoitti LadyCaren vähentäneen kaikkia 23 oiretta. Tulosten mukaan LadyCare voi auttaa ehkäisemään tai vähentämään mm. yöhikoilua, sydämentykytystä, lihasjännitystä ja ahdistuneisuutta. LadyCare voi myös auttaa vähentämään turvotusta, rintojen herkkyyttä, ärtyneisyyttä ja mielialan vaihteluja. Energiataso voi ajan myötä nousta ja unen laatu parantua, raportoivat naiset.

LadyCare tarjoaa tervetulleen vaihtoehdon naisille, jotka eivät halua hormonikorvaushoitoa. "Rohkenisin väittää, että LadyCare voi osoittautua yhdeksi huomattavimmista keksinnöistä vaihdevuosioireiden lievittämisessä", sanoo tohtori Eccles. Laitetta voi toki käyttää myös hormonikorvaushoidon tukena.

Laitetta on vaivaton käyttää
LadyCarea voi hyvin pitää alusvaatteissa kaikissa vaihdevuosien vaiheissa niin pitkään kuin on tarpeen. Myönteinen vaikutus voi ilmetä jo muutamien ensimmäisten päivien aikana, mutta useimmiten merkittävä pitkäaikainen apu saadaan käyttämällä laitetta jatkuvasti - myös öisin - ohjeiden mukaan. Hyödyt voivat lisääntyä tasaisesti seuraavien kuukausien aikana.

Käytön alkuvaiheessa saattaa tulla detox-oireita, jolloin noin päivän ajan tuntuu, kuin olisi saamassa nuhan. Runsas veden juominen tehostaa laitteen vaikutusta sopeutumisvaiheen aikana. LadyCarea voi käyttää kierukan ja mahdollisten lääkehoitojen kanssa. Laite ei aiheuta myöskään ongelmia esimerkiksi lentokentän turvatarkastuksessa.

LadyCare on hellävarainen, luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto lääkkeille, ja se on rekisteröity lääkinnällinen laite. LadyCaren toiminta perustuu negatiivisen magneettinavan vaikutukseen. Jotkut myynnissä olevat muut magneettiset laitteet ovat kaksinapaisia tai käyttävät vastakkaista, positiivista, napaa. Tämä voi vaikuttaa LadyCaren toimintaan. Varmista asia, jos käytät muita magneettisia tuotteita.

Turvallisuus: LadyCare on hellävarainen, luonnollinen ja turvallinen lääkinnällinen laite, jonka vaikutus perustuu negatiivisen magneettinavan vaikutukseen. Valitettavasti jotkut magneettilaitteet ovat kaksinapaisia tai käyttävät vastakkaista napaa. Ne voivat haitata LadyCaren toimintaa. LadyCare ei sovi henkilöille, joilla on tai joiden kumppanilla on sydämentahdistin tai defibrillaattori.

Käyttöohjeet:

Kiinnitä LadyCare alusvaatteisiin lantion seudulle, suurempi kaareva osa ihoa vasten (alusvaatteiden sisäpuolelle) ja pienempi nappi alusvaatteiden ulkopuolelle. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi LadyCarea suositellaan käytettävän mahdollisimman paljon, vuorokauden ympäri.

Tuote: 408.0

Hinta:31.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk