« Takaisin

Bodyflex Collagen NivelShot 500ml

Kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmiste

  • Ravintolisä
  • Nivelten hyvinvointiin
  • Vahva, sisältää kollageenia 10 000 mg/vuorokausiannos


Ainesosat:
Vesi, Hydrolysoitu Peptan® P kollageeni (sika), Sakeuttamisaine E 422, Mustaherukkatiiviste (Ribes nigrum), Magnesiumsitraatti, Säilöntäaineet E 202 ja E 211, Dekspantenoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Natriumriboflaviini-5'fosfaatti

Vuorokausiannos 30 ml sisältää:
Kollageenia 10 000 mg  
Magnesiumia 
       60 mg (16 %)
B5-vitamiinia 6 mg (100 %)
B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %)
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %)
B1-vitamiinia 1,1 mg (100 %)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta    

 

Annostus: 30 ml päivässä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 30 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.

* Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk. Ravistettava.


* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko: 500 ml

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Mustaherukan makuinen Bodyflex Collagen Nivelshot -ravintolisä sisältäähyvin imeytyvää, hydrolysoitua 1. tyypin Peptan kollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia. Kollageenion luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Bodyflex Collagen Nivelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.
  • Peptan on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa.Peptan on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

Tuote: 2535

Hinta:23.80 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk