Muu hyvinvointi

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Curo Plus terveystyyny

Curo Plus terveystyyny

Hoitava terveystyyny tukee kaularankaa oikealla tavalla. Selkäranka pysyy joustavana ja lihaksisto rentoutuu, verenkierto elpyy ja aineenvaihdunta normalisoituu. CuroPlus terveystyyny takaa luonnollisen asennon koko selkärangalle. CuroPlus terveystyynyllä on kahden vuoden materiaalitakuu.
Normaalikokoinen..

Tuote: 2966

Hinta: 61.90 €
Vaihtoehdot
Figurel Low Carb 60 tabl.

Figurel Low Carb 60 tabl.

Länsimaisessa ruokavaliossa lähes puolet energiasta tulee hiilihydraateista. Syömme liikaa erityisesti tärkkelystä sisältäviä elintarvikkeita kuten perunaa ja vaaleaa leipää. Amylaasi-niminen ruoansulatusentsyymi pilkkoo tärkkelyksen glukoosiksi, joka puolestaan nostaa veren sokeria nopeasti johtaen..

Tuote: 2967

Hinta: 15.60 €
Finnmax L-carnitine 50g

Finnmax L-carnitine 50g

L-carnitine on jauhemaista L-karnitiinia sisältävä valmiste. Elimistö tarvitsee karnitiinia soluissa rasvan hapettamiseen (polttamiseen). Karnitiini toimii rasvahappojen kuljettajana solujen mitokondrioihin, joissa rasvahappojen polttaminen energiaksi tapahtuu. Erinomainen tuote käytettäväksi silloin..

Tuote: 2968

Hinta: 19.00 €
Finnmax Total Fit Cla 1000 mg 200 kps

Finnmax Total Fit Cla 1000 mg 200 kps

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa (CLA eli Conjugated Linoleic Acid). Erinomainen ja järkevä rasvahappolisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin.

Ainekset: Safloriöljy (80 % CLA) ja gelatiini (kapseli)
Vuorokausiannos:..

Tuote: 2969

Hinta: 18.00 €
Viviscal Strong 120 tabl.

Viviscal Strong 120 tabl.

Erityisesti voimakkaasta hiustenlähdöstä ja kaljuuntumisesta kärsiville miehille ja naisille. Monipuolinen ja tehokas apu hiustenlähtöön. Viviscal Strong -tablettien sisältämät aktiiviaineet stimuloivat tehokkaasti hiustenkasvua. Tablettien tehoaineet vaikuttavat verenkierron kautta hiusnystyihin vahvistaen..

Tuote: 2965

Hinta: 46.90 €