« Takaisin

Cocovi Hamppuproteiini-jauhe 300g

CocoVin hamppuproteiinijauhe on korkealaatuisista hampunsiemenistä luonnonmukaisesti tuotettu jauhe. Hamppuproteiini sisältää noin 50% proteiinia, 21% kuituja sekä runsaasti elimistölle tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenissä on kaikkein kattavin syötävissä ja käytettävissä oleva proteiini koko kasvikunnassa.
 
Proteiineja pidetään täysiarvoisina, kun ne sisältävät kaikkia aminohappoja siinä määrin, että ne vastaavat ihmiskehon tarpeita. Hamppuproteiini sisältää kaikkia 21:tä tunnettua aminohappoa, mukaan lukien 8 välttämätöntä aminohappoa, joita aikuisen ihmisen keho ei pysty tuottamaan itse.
 
65 % hampunsiemenien kokonaisproteiinisisällöstä on globulaarista proteiinia ns. edestiinia, joka on hyvin samantapaista kuin ihmisen verinesteen sisältämä globuliini. Edestiini on helposti sulavaa ja imeytyvää.
 
Proteiinit ovat mahdollisia herkistäviä aineita. Reaktioita ovat aiheuttaneet ainakin soija ja maitotuotteet. Hampunsiemenistä johtuvia allergioita ei kuitenkaan ole raportoitu. Muihin proteiinijauheisiin verrattuna hamppuproteiinijauheessa on runsaasti  monityydyttymättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) ihmiskehon kannalta ihanteellisessa suhteessa 3:1.
 
Useat kasvisperäiset proteiinijauheet, joissa ei ole luomumerkintää, sisältävät usein liuottimia, joilla on kielteinen vaikutus ympäristöön ja ihmisen terveyteen. CocoVi-hamppuproteiinijauhetta valmistetaan ainoastaan kylmäpuristustekniikalla, näinollen se ei edellytä heksaanin tai muiden liuottimien käyttöä valmistusprosessin aikana.Hamppuproteiinijauhe on ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.
 
Käyttö: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin tai pirtelöön. Käytä osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa. 1 - 6 rkl / pvä.
 
Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pakkauksessa, valolta suojassa.
 
Alkuperämaa: Romania
Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1429 kJ/341 kcal  
Rasva 9 g  
josta tyydyttynyttä 1 g  
josta kertatyydyttömätöntä 1 g  
josta monityydyttömätöntä 7 g  
Hiilihydraatit 25 g  
josta sokereita 3 g  
Ravintokuitu 20 g  
Proteiini 50 g  
Suola 0,5 g  
Magnesium 995 mg
Rauta 17,2 mg
Sinkki 13,8 mg
Kalium 1628 mg
 
Ainesosat: Hampunsiemenistä luonnonmukaisesti tuotettu jauhe

Tuote: 2711

Hinta:11.70 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk