« Takaisin

Hamppuproteiinijauhe Impola 400g

Hampunsiemenissä on kaikkein kattavin syötävissä ja käytettävissä oleva proteiini koko kasvikunnassa. Suuren suosion saavuttanut hamppuproteiinijauhe on todella ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.

Muihin proteiinijauheisiin verrattuna hamppuproteiinijauheessa on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) ihmiskehon kannalta ihanteellisessa suhteessa 3:1.

Laadukkaan proteiininlähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen "ihmisystävällistä".

Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), jota ei kovin helposti ravinnosta saa. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu Omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Yhdessä ruokalusikallisessa hamppuproteiinijauhetta on noin 4 - 5g proteiinia.

Annostus: Suositeltava päiväannos: 1 - 6 rkl

Hamppuproteiinin käyttö: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin tai pirtelöön. Voit myös mitä mainioimmin hyödyntää hamppuproteiinia oivallisena osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa.

Hamppuproteiinin säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Suositeltua annostusta ei ole hyvä ylittää.

Ainesosat: Hampunsiemenet

Ravintosisältö / 100g:
Energia: 447 Kcal
Proteiinit: 50 g
Rasvat: 12 g
Tyydyttyneet: 1,2 g
Tyydyttymättömät: 7,2 g
Monityydyttymättömät:
Omega6 -rasvahapot: 6,6 g
Omega3 -rasvahapot: 2,4 g
Monotyydyttymättömät:
Omega9 -rasvahapot: 1,8 g
Hiilihydraatit: 26 g
Ravintokuidut: 21 g

Tuote: 2694

Hinta:12.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk