« Takaisin

Red Ape Arenga Forest palmusokeri 250g

Red Ape Arenga Forest palmusokeri on valmistettu mahlasta, jota saadaan Indonesian metsissä kotoperäisenä kasvavasta arengapalmusta. Arengapalmujen vaaliminen suojelee metsää ja sen asukkaita, sillä kasvaakseen arengapalmu tarvitsee metsää ympärilleen. Matalan glykeemisen indeksinsä ansiosta Red Ape Arenga Forest Sugar Palmusokeri on myös terveellinen vaihtoehto ruoko- ja juurikassokerille: sen vaikutus verensokeriin on pienempi kuin tavanomaisella sokerilla. Glykeeminen indeksi on samalla tasolla täysjyväleivän ja ruskean riisin kanssa. Red Ape Forest Sugar Palmusokeri on 100 % luonnollinen ja luonnonmukainen tuote; se on lisäaineeton ja sisältää runsaasti rautaa, magnesiumia ja kaliumia. Sopii erinomaisesti juomiin, leivontaan sekä suklaan ja siirapin valmistukseen.

RED APELLA ON MISSIO: PELASTETAAN ORANGIT! Indonesian trooppinen sademetsä on orangin koti. Mutta nyt sitä uhkaavat palmuöljy- ja paperiyhtiöiden laajat hakkuut ja metsänraivauksesta alkaneet metsäpalot. Miten orangit pelastetaan? Red Apella on siihen keino: Maksetaan hyvä hinta arengapalmun mahlasta! Arengapalmu on puu, joka tarvitsee metsää, sillä toisin kuin kookossokeria ja palmusokeria, arengapalmusokeria ei voi kasvattaa viljelmillä. Myös metsä ja ihmiset tarvitsevat tätä uskomatonta puuta, jonka juuret kasvavat 5 tai jopa 8 metrin syvyyteen ja joka on tuhansien vuosien ajan tunnettu Kaakkois-Aasiassa terveysvaikutuksistaan. Red Apella on visio Indonesiasta maana, jossa sademetsät elvytetään vihreän talouden avulla. Yhteisöt saavat pitää kotinsa, toimeentulonsa sekä puhtaan juomavetensä, ja tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan villistä luonnosta. 

Red Ape tekee yhteistyötä Masarang-säätiön kanssa, joka kouluttaa maanviljelijöitä keräämään mahlaa arengapalmuista. Näin metsiin saadaan luotua suojavyöhykkeitä hakkuu-uhan alaisille alueille.

Ravintoarvo per 100 
Energiaa 1620 kJ / 387 kcal
Rasvaa < 0,2 g 
josta tyydyttynyttä 23 g
Hiilihydraatteja 93,4 g
 joista sokereita 93,1 g
Ravintokuitua 1,1 g
Proteiinia 1,66 g
Suolaa 0,35 g

Pakkaus: 250 g

Ainesosat: 100% luomuarengapalmusokeri. 

Lisätiedot: luomu, vegaaninen.

Tuote: 2870

Hinta:3.90 €
» Maksa erissä alkaen 8.00 €/kk