« Takaisin

Frantsila Puhdas puro yrttitee 30 g

Valo säteilee sisälläni ja puhdistaa kehoni ja mieleni. Ajatukseni ovat iloisia ja vapaita. Rakastan elämää ja hyväksyn itseni. Annan menneisyyden taakkojen sulaa. Hyvänmakuinen Puhdas puro auttaa vapautumista kuona-aineista ja sopii käytettäväksi erityisesti maksan ja veren puhdistuskuureihin sekä paastoihin. Tärkeä reumaatikoille, solumyrkkyjä ja muita vahvoja lääkkeitä käyttäville, amalgaameista kärsiville auttaessaan kehoa puhdistumaan vieraista aineista. Sopii myös väsymyksen poistamiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Annostus: 2-4 teekupillista päivässä, 3 viikon kuureina. Mittaa teeaineksia kannuun noin yksi teelusikka kupillista vettä kohti ja anna hautua kuumassa vedessä 10-15 minuuttia. Yrttitee säilyy termoskannussa noin vuorokauden ja kylmänä jääkaapissa pari päivää.

Käyttö: Fytoterapeuttisesti käytettäessä teetä nautitaan yleensä kuuriluontoisesti noin kolmen kuukauden ajan. Muutaman päivän taukoja on hyvä pitää aina kahden viikon välein. Yksi 30 g:n pussillinen riittää vajaan kahden viikon kuuriin. Ulkoisesti teet sopivat käytettäväksi esimerkiksi yrttikylpyinä, jolloin yrttien tehoaineet pääsevät imeytymään elimistöön ihon kautta tai erilaisina hauteina ja kääreinä. Yrttikylpyyn tarvitset n. 30 g teetä.

Ainesosat:
Nokkosen, Piparmintun, Punajuuren, Mansikan ja Voikukan lehdet, Puna-apilan ja Kamomillan kukat sekä Takiaisen ja Poimuhierakan juuret.

Pakkauskoko: 30 g

Tuote: 1039.0

Hinta:5.30 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk