« Takaisin

Frantsila Vauvanilo yrttitee 30 g

On ilo antaa äidinrakkautta. Maidon eritystä lisäävä ja imettävää äitiä vahvistava yrttitee. On ilo antaa äidinrakkautta. Maidon eritystä lisäävä ja imettävää äitiä vahvistava yrttitee. Käyttö on hyvä aloittaa ja ennen synnytystä, paitsi jos maidontuotanto on liiallista jo silloin. Teen nauttiminen auttaa myös imettävän äidin kautta vauvan ilmavaivoja.

Annostus: Tarpeen mukaan, 2-4 teekupillista päivässä. Mittaa teeaineksia kannuun noin yksi teelusikka kupillista vettä kohti ja anna hautua kuumassa vedessä 10-15 minuuttia. Yrttitee säilyy termoskannussa noin vuorokauden ja kylmänä jääkaapissa pari päivää.

Käyttö: Fytoterapeuttisesti käytettäessä teetä nautitaan yleensä kuuriluontoisesti noin kolmen kuukauden ajan. Muutaman päivän taukoja on hyvä pitää aina kahden viikon välein. Yksi 30 g:n pussillinen riittää vajaan kahden viikon kuuriin. Ulkoisesti teet sopivat käytettäväksi esimerkiksi yrttikylpyinä, jolloin yrttien tehoaineet pääsevät imeytymään elimistöön ihon kautta tai erilaisina hauteina ja kääreinä. Yrttikylpyyn tarvitset n. 30 g teetä.

Ainesosat:
Tilli, nokkosen, sinimailasen ja vadelman lehdet, kuminan, aniksen* ja fenkolin* siemenet sekä mallas,
(*=ulkomainen)

Pakkauskoko: 30 g

Tuote: 1038.0

Hinta:5.60 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk