« Takaisin

Evonia Antioksidanttishampoo 100 ml

Hoitavasti puhdistava ja rauhoittava antioksidanttishampoo. Erikoisshampoo kaikille hiuspohjatyypeille. 100 ml Evonia antioksidanttishampoo sisältää hellävaraisesti pesevän ja rauhoittavan yhdistelmän laventeliöljyä, oliivinlehtiuutetta sekä erityistehoaineina vihreää, valkoista ja honeybush -teetä ja kuusenoksan tyviuutetta. Puhdistaa hiukset hoitaen samalla hiuspohjaa. Mieto shampoo sopii myös usein pestäville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle.

Kolmen teen yhdistelmä - vihreä, valkoinen ja honeybush-tee - sisältää runsaasti luonnollisia polyfenoleita, jotka suojaavat päänahkaa. Teen katekiinit edistävät hiusten kasvua. Aito eteerinen laventeliöljy (Lavandula amgustifolia) rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää hiuspohjaa ja pehmentää hiuksia. Oliivinlehtiuutteella (Olea Europea) on antioksidatiivinen ja antimikrobinen vaikutus hiupohjaan ja hiuksiin.  Metsäkuusen (Picea Abies) oksan tyviuute on vahva antioksidantti, joka rauhoittaa päänahkaa, estää hilseen muodostumista ja suojaa hiuksia vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Shampoon monipuolinen koostumus parantaa hiusrakennetta, antaa lisää kiiltoa ja tuuheutta sekä tekee hiuksista ilmavat ja pehmeät.

Ei sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä, parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Pakkauskoko: 100 ml

Tuote: 711.0

Hinta:7.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk