« Takaisin

Evonia Anti Grey Hair 60 tablettia

Evonia Anti Grey Hair torjuu hiusten harmaantumista. Ravintoaineet hiusten pigmentin muodostumiseen ja hiusten kunnon kohentamiseen. Hiusten harmaantuminen

Hiusten harmaantuminen alkaa, kun melaniinin tuotanto hiusjuuressa vähenee. Ennenaikasta harmaantumista saattavat aiheuttaa stressi, runsas altistuminen UV-säteilylle sekä pitkäaikainen sairastelu ja ravintoaineiden puutostilat.

Evonia Anti Grey Hair -ravintolisä on kehitetty yhteistyössä Hiusakatemian ja lääketehdas Hankintatukku Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Evonia Anti Grey Hair sisältää 11 tarkkaan valittua ravintoainetta, joita tarvitaan hiuspigmentin muodostumiseen ja hiusten kunnon kohentamiseen. Vain yksi tabletti päivässä riittää!

Evonia Anti Grey Hair -tuotteen käyttö

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Uusien hiussolujen kehittyminen kestää 1,5-3 kuukautta. Tuloksia huomaa uuden hiuskasvun myötä ja ne riippuvat hiusten kasvunopeudesta. Harmaantumisen hidastuminen voi myös auttaa pidentämään hiusten värjäyksen väliä.

Pakkauskoko: 60 tablettia

Valmistusaineet: Kalsiumkarbonaatti, paakkuuntumisenestoaine (E460), inositoli, sinkkisitraatti, koliini, para-aminobentsoehappo (PABA), mangaanisitraatti, pintakäsittelyaine (E470b), kalsium-D-pantotenaatti, kuparisitraatti, syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini.

Ravintoaineet/tabletti:
Kalsiumia, 200 mg (25 %*)
Inositolia, 50 mg
Sinkkiä, 10 mg (67 %*)
PABAa, 20 mg
Mangaania, 2 mg (100 %*)
B5-vitamiinia, 6 mg (100 %*)
Kuparia, 1 mg (100 %*)
B12-vitamiinia, 3 µg (100 %*)
Foolihappoa, 200 µg (100 %*)
Biotiinia, 60 µg (100 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Tuote: 685.0

Hinta:13.50 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk