« Takaisin

Hair Volume 90 tablettia

New Nordicin Hair Volume tabletit ovat uuden sukupolven luontaistuotteita, jotka on tarkoitettu hiusten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Hair Volume tabletit tukevat hiustenkasvua, lisäten hiusten volyymiä ja vähentäen hiustenlähtöä. HYÖDYT
Hair Volume sisältää omenasta saatavaa proantosyanidi B2 flavonoidia, jolla on todettu hiustenkasvua lisäävä vaikutus. Proantosyanidi B2 stimuloi hiustupen epiteelisoluja. Tabletit sisältävät myös hiusten kasvuun tarvittavia ja sitä parantavia mineraaleja ja hivenaineita vähentäen näin hiusten ohenemista.

Hiusten ajoittainen harveneminen on yleistä ja normaalia ja saattaa johtua stressitason vaihteluista, hormonitasapainon tai ruokailutottumusten muutoksista, jotka kaikki vaikuttavat hiusten kasvusykliin.

Annostus:
1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Parhaan tuloksen saa käyttämällä tuotetta vähintään 3 kuukauden ajan.

Tietoa Hair Volumen ainesosista
Hirssi on gluteiiniton vilja, jossa on paljon linoleenihappoa. Pii on luonnollinen mineraali. Biotiini ja pantoteenihappo ovat B-vitamiineja, joilla on tärkeä rooli hiustupen ja ihon solujen aineenvaihdunnassa, tukien hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. L-kysteiini -aminohappo on yksi keratiinin rakennusaineista, Keratiini pitää hiusten rakenteen vahvana ja joustavana.

Hair Volume - Kauniimmat ja tuuheammat hiukset
1. Auttaa ylläpitämään tervettä hiustenkasvua ja hiusten tuuheutta
2. Sisältää hiusten ja kynsien kasvua edistäviä sekä iholle tärkeitä ravintoaineita
3. Sisältää kuparia, joka tukee hiusten normaalia väritystä
4. Sisältää sinkkiä, joka tukee ihon hyvinvointia ja kynsien kasvua

Ei alle 12-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Raskaana olevien tulee neuvotella tuotteen käytöstä asiantuntijan kanssa

Kierrätettävä pakkaus

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense L.), kalsium-D-pantotenaatti, L-kysteiini, L-metioniini, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkioksidi, kuparisulfaatti, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), D-biotiini.

Ravintoaineet/tabletti:
Biotiini, 475 ?g
Pantoteenihappo, 122 mg
Sinkki, 10 mg
Kupari, 1 mg
Omenauute 300 mg
Hirssiuute, 250 mg
Peltokorteuute, 200mg
L-kysteiini, 60 mg
L-metioniini, 50 mg

Pakkauskoko: 90 tablettia

Tuote: 1491.0

Hinta:62.20 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk