« Takaisin

Konjac Sponge Kollageeni - Aikuiselle iholle

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty kasvojenpesusieni. Syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kalvon ihon pinnalle.
Sienen luontaisesti ihoa ravitsevien ja vahvistavien mineraalien lisäksi sieneen on lisätty aikuiselle iholle tarpeellista syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Sieni pehmentää ihon pintaa, korjaa elastiinisäikeitä, kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

    Valmistetaan Konjac-kasvin juuresta (Glucomannan kasvikuitu). Sienen ainutlaatuinen rakenne sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
    Se puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa, jolloin ihon aineenvaihdunta paranee; kuona-aineet lähtevät liikkeelle, verenkierto paranee, ihosolut saavat tehokkaammin ravinteita ja niiden uusiutuminen aktivoituu.
    Ihon pinta pehmenee, kirkastuu ja heleytyy. Väsynyt iho virkistyy, voi paremmin ja näyttää nuorekkaammalta.
    Sienen sisältämät mineraalit ja kollageeni ravitsevat ja uudistavat ihoa.
    Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
    Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
    100 % luonnonsieni
    Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
    Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Käyttö-ohje:
    Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.
    Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä   
    Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
    Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan.
    Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

INCI: Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Hydrolyzed Collagen

Tuote: 1869

Hinta:7.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk