« Takaisin

Konjac Sponge Bambuhiili - Rasvainen ja sekaiho

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty kasvojenpesusieni. Syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kalvon ihon pinnalle.

Sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.
    Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten liiallista talineritystä sekä vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostumista.
    Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon.
    Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.

    100 % luonnonsieni
    Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
    Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Käyttö-ohje:
    Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.
    Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä   
    Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
    Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan.
    Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose

Tuote: 1868

Hinta:7.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk