« Takaisin

Detox -kehonpuhdistuslaastari 10 kpl

Akupunktuurikäsittely ilman neulaa. Jalkapohjiin kiinnitettävä laastari, joka poistaa kehosta myrkylliset aineet yön aikana! Kiinalaisen lääketieteen mukaan sisäisten sairauksien parantaminen on mahdollista myös ulkokautta. Tämä erikoinen tekniikka perustuu akupunktuuriin ja terveyshierontaan.

Kaukoidän lääketieteen mukaan keho voi toimia tasapainoisesti vain siten, että elämänenergia, eli qi (lausu: tshi) voi kulkea esteettömästi kehossa.

Qi tulee meridiaaneja pitkin kaikkiin elintärkeisiin elimiin, vartalon osiin. Mikäli kulku törmää esteeseen, elimistöön tulee häiriö, joka voi johtaa sairauksien syntyyn.
Kerääntyneet myrkkyaineet voivat aiheuttaa tämän vaikutuksen.

Modernin maailmamme tulokset, lääkkeet, epäsäännölliset ruokatottumukset, huonolaatuiset ruoat ja juomat, meihin kohdistuvat kemialliset vaikutukset, ilmansaasteet ja kemikaalit kaikki myötävaikuttavat myrkkyaineiden kerääntymiseen. Tehostettu kerääntyminen voi johtaa erilaisten sairauksien syntyyn, tämä on kuitenkin ehkäistävissä säännöllisellä myrkynpoistolla. Detox-laastari nopeuttaa erikoisella lääkekasvikoostumuksellaan verenkiertoa ja auttaa myrkkyaineiden poistumista elimistöstä.

Sen tuloksellisuus on ilmiömäistä: illalla jalkapohjaan laitettuna se täyttyy elimistöstä poistuneilla myrkyillä ja mustuu aamuun mennessä.

Pakkauskoko:
10 laastaria

Tuote: 1033.0

Hinta:8.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk