« Takaisin

Flow Palashampoot 100 g

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomu kasviöljyistä, - yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Käyttöohje: Kastele hiukset ja shampoo, hiero suoraan  hiuksiisi, kunnes vaahtoaa, huuhtele välissä  ja vaahdota uudelleen.  Pese ja huuhtele kuten tavallisestikin. Laita tarvittaessa hoitoainetta tai huuhtele viinietikka- vesi seoksella tai sitruunahappo-vesi seoksella, jotta hiussuomu sulkeutuu.

Kun alat pestä hiuksiasi tällä palashampoolla,  voivat ne tuntua aluksi pesun jälkeen hieman tahmeilta, mutta tämä reaktio häviää kun jatkat  tuotteen käyttöä. Anna siis shampoolle ja hiuksillesi aikaa  puhdistua kemikaaleista. Tämä vie aikaa noin 1-10 pesukertaa (kun olemme kaikki yksilöitä niin hiuksetkin reagoivat eritavalla). Yleensä käsitellyissä hiuksissa vie pidempään kuin luonnontilaisissa hiuksissa. Hiuksesi  tuntuvat kerta kerran jälkeen paremmalta. Niistä tulee ryhdikkäämmät, kiiltävämmät ja kuohkeammat. Usko tai älä, mutta shampoopalamme on huippusuosittu, sillä on paljon tyytyväisiä käyttäjiä!

Kova vesi: Jos vesi on ns. kovaa vettä, on siihen liuennut erilaisia mineraaleja maaperästä esim. kalsiumsuoloja,  tämä voi joskus haitata shampoopalalla pesua, tällöin hiukset tuntuvat tahmeilta eikä reaktio häviä. Joskus kaivovesi saattaa olla kovaa vettä. Voit pehmentää vettä liuottamalla soodaa veden sekaan n. 1rkl/ 5L ja pestä tällä pehmennetyllä vedellä  hiukset.

Suomalainen vesijohtovesi ei ole yleensä kovaa ja se sopii erittäin hyvin shampoopalalla pesuun. Kokeile pestä hiuksesi myös sadevedellä tai järvivedellä, molemmat tekevät hiuksista erityisen ihanan tuntuiset.

VAIHTOEHDOT:
Teepuu - Rasvoittuville hiuksille.
Sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuu öljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös päänahan ongelmille.
Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei sisällä enää hunajaa, joten sopii myös vegaaneille.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Sesamum Indicum Oil*,  Clycine Soja Powder*, Montmorillonite,  Rosmarinus Officinalis Herb*,  Melaleuca Alternifolia Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Linalool**, Limonene**
--

Hamppu-turve - Päänahan ongelmille
Tätä shampoopalaa kannattaa kokeilla erilaisille päänahan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt päänahka. Sopii myös vegaaaneille! Sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa kotimaista kylmäpuristettua hamppuöljyä, hoitoturvetta,luomu nokkosta ja luomu teepuun eteeristä öljyä. Sopii kaikentyyppisille hiuksille, ei kuitenkaan kovin rasvoittuville hiuksille. Jos hiuksesi ovat rasvoittuvat, valitse rasvoittuvien hiusten shampoopala.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Sodium Hemp Seedate*, Sphagnum Carex Peat*, Urtica Dioica Herb*, Cassia Angustifolia Herb*, Clycine Soja Powder*, Melaleuca  Alternifolia Oil*, Sedrus Atlantica Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* Limonene**
--

Olut-muna - Hennoille ja veltoille hiuksille
Sisältää olutta ja kananmunaa, jotka ryhdistävät hentoja ja velttoja hiuksia. Runsaasti proteiineja sisältävä shampoopala tekee hiukset ilmaviksi, kiiltäviksi ja tuuheamman tuntuiseksi.

INCI: Sodium Cocoate*, Beer, Butyrospermun Parkii Butter*, Aqua, Sesamum Indicum Oil*, Triticum Vulgare Oil*, Sodium Hempseedate*, Ovum (Egg Yolks)*, Clycine Soja Powder*, Montmorillonite, Mel*, Equisetum Arvense Herb*, Lavandula Angustifolia Oil*, Cananga Odorata Oil*, Pogostemon Patchouli Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*.  Linalool**, Benzyl Benzoate**
--


Rasulsavi-suola - Hiusten ja vartalon pesuun
Hellävarainen saippua hiusten ja vartalon pesuun. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös kasvoille. Rasulsavi-saippuamme on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Sitä kannattaakin kokeilla atooppiselle iholle, psoriasikseen sekä hilseilevälle hiuspohjalle. Saippua on tuoksuton, joten allergioista kärsiville se on hyvä vaihtoehto. Tämä hellävarainen saippua sopiikin erinomaisesti myös lapsille.

Rasulsavi tunnetaan iho-ongelmia hoitavasta vaikutuksestaan. Tämä Spa-käytössäkin yleisesti tunnettu savi sisältää runsaasti mineraaleja ja se on syväpuhdistava. Saven lisäksi saippua sisältää Himalajan mineraalisuolaa, joka yhdessä Rasulsaven kanssa on ehkäpä täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Kokeile Rasulsavi-saippuaa:
-atooppiselle iholle
-psoriasikseen
-hilseilevälle hiuspohjalle

INCI: SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*   
--

Kehäkukka - Kuivat ja normaalit hiukset
Hiuksia ja päänahkaa hoitavaa kehäkukkaa sisältävä shampoo, joka sopii kaikentyyppisille hiuksille. Vaahtoaa pehmeästi, kosteuttaa hiuspohjaa ja sopii myös kuiville hiuksille. Erittäin hyvä luonnonkiharoille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Montmorillonite, Ricinus Communis Seed Oil*, Mel*, Calendula Officinalis Herb*, Boswellia Carterii Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Linalool**, Limonene**, Geraniol**
--Punatukka
Hoitavaa luonnon hennaa ja kehäkukkaa sisältävä shampoo hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti punaisten ja punaruskeiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaalille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Sesamum Indicum Oil*, Triticum Vulgare Oil*,  Sodium Hempseedate*, Clycine Soja Powder*, Calendula Officinale Herb*, Lawsonia Inermis Herb*, Mel*, Citrus Limonum Oil*, Cananga Odorata Oil*, Chamomile Romain Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**
--

Blondi
Blondi shampoopala sisältää sitruunaa, kehäkukkaa, kamomillaa ja neutraalihennaa, se kirkastaa erityisesti vaaleiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.


INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua, Sesamum Indicum Oil*, Triticum Vulgare Oil*,  Sodium Hempseedate*, Clycine Soja Powder*, Calendula Officinale Herb*, Matricaria Recutita Herb*, Cassia Angustifolia Herb*, Mel*, Citrus Limonum Oil*, Cananga Odorata Oil*, Chamomile Romain Oil*,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**
--

Brunette
Rosmariinia, indigoa ja mustaa teetä sisältävä shampoo hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja ruskeiden hiusten väriä.  Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.


INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua,  Sesamum Indicum Oil*, Triticum Vulgare Oil*, Sodium Hempseedate*, Indigofera Tinctoria Herb*, Clycine Soja Powder*, Mel*, Cananga Odorata Oil*, Sedrus Atlantica Oil*, Rosmarinus Officinalis Oil*,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Linalool**, Limonene** Benzyl Benzoate*** Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

Kaikki raaka-aineet täyttävät sertifioidulta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit.


Muista säilyttää saippua alustalla, mistä vesi pääsee pois!

Pakkauskoko: 100 g

Tuote: 2819

Hinta alk.7.30 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Teepuu7.30 €
Hamppu-turve7.90 €
Olut-muna7.30 €
Rasulsavi-suola8.20 €
Kehäkukka7.30 €
Punatukka7.30 €
Blondi7.30 €
Brunette7.30 €