« Takaisin

Crystal Plaster 28 laastaria

Crystal plaster -särkylaastari on pietsosähköön perustuva luuston, nivelien ja lihasten paikallisten kiputilojen lievittämiseen tarkoitettu särkylaastari. Käyttötarkoitus
Paikallisten särkyjen lievitys:
• luustossa
• nivelissä
• lihaksissa

Käyttöohje:
Puhdista ja kuivaa kipeytyneen alueen iho huolellisesti. Irrota laastari liuskasta. Aseta särkylaastarit tiiviisti ihoa vasten mahdollisimman lähelle kipukohtaa. Huolehdi, että laastari kiinnittyy tiukasti ja kiteet ovat suorassa kontaktissa ihoon. Aloita 1-2 laastarilla ja lisää tarpeen mukaan aina 4 laastariin asti.  Samaa laastaria voi käyttää 4-7 päivää.

Käytön rajoitukset tai huomioitavat asiat käytössä
Vältä laastarin asentamista rikkoutuneelle iholle. Älä käytä laastaria, jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä.
Noudata tarkoin pakkauksessa olevaa käyttöohjetta.

Pakkauskoko: 28 laastarin pakkaus.

Miten Crystal plaster toimii?
Ihmiskehossa on erilaisia hermoratoja (A-alfa-, A-beta-, A-delta- ja C-hermoradat).
Lihaksia ohjaavat hermoradat ovat erittäin nopeita A-alfa-ratoja, kun taas useat särkyimpulssit kulkevat hitaita C-ratoja pitkin.
Jo vuonna 1965 tutkijat Patrick David Wall ja Ronald Melzack esittivät ns. porttiteorian. Teoria perustuu yksinkertaistettuna siihen, että kun A-beta-hermoratoja ärsytetään, sulkeutuu selkänikamien dorsaalisarvissa "portti" mikä estää C-hermoratoja pitkin kulkevien särkyimpulssien pääsyn aivoihin saakka. Tästä johtuen emme tunne särkyä.

Koostumus
: Pietsosähköä tuottavia kristallikiteitä kirurgilaastarilla.

Tuote: 239.0

Hinta:24.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk