« Takaisin

Target1, 60 tablettia - HCA Health Concept

Target 1 on kasviuute-aminohappo-kaseiinivalmiste, joka auttaa nuupahtunutta mieltä virkoamaan ja kovastikin kuormittunutta elpymään. Target 1 -ravintolisä auttaa väsymykseen, johon unikaan ei auta. 60 todella tehokasta kapselia/ pakkaus.

TARGET 1®:n sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan ylikuormitusta vastaan. Venäjänjuuri rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa sekä vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

TARGET 1® sisältää venäjänjuurta, kaseiinia, tauriinia ja verkkomeloniuutetta.

Target 1 auttaa kehoa puolustautumaan ylikuormitusta vastaan ja sopeutumaan sekä sisäiseen että ulkoiseen muutokseen.

Valmiste sisältää neljää ainesosaa, joista jokainen vaikuttaa eri tavalla. Target 1:n ainesosat ovat venäjänjuuri, kaseiini, tauriini ja meloniuute.

Tauriini on antioksidanttinen aivosolujen välittäjäaine, joka on petraa keskittymistä ja skarppaa muistia.

Verkkomeloniuutteen sisältämä SOD-entsyymi toimii superantioksidantin tavoin, parantaa immuniteettia ja vaikuttaa fyysiseen sekä henkiseen suorituskykyyn.

Target 1 -ravintolisä kehitettiin alun alkaen ammatti-golfareiden tarpeisiin lisäämään vaativan harjoittelun ja kilpailukauden vaatimaa paineensietokykyä ja vähentämään uupumusta. Golf-ammattilaisille kemiallinen lääkitys ei ollut vaihtoehto, koska golf lajina vaatii maksimaalista tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Tältä pohjalta ja näihin tarpeisiin Bordeauxin yliopisto kehitti Target 1 -ravintolisän, josta sittemmin on hyötynyt iso joukko ihmisiä.

Käyttöohje: 1 tabl vuorokaudessa nesteen kera (esim. lasillinen vettä).

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl/ pakkaus

Ainesosat:
Vaikuttavat aineet per tabletti:
Venäjänjuuriuute 156 mg
Kaseiinihydrolysaatti (maidosta) 75 mg
Tauriini 50 mg
Meloniuute 5 mg

Ainesosat: Venäjänjuuriuute, maltodekstriini, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hyytelöimisaine: karrageeni, väriaine: titaanidioksidi, kiinteyttämisaine: kaliumasetaatti), kaseiinihydrolysaatti (maito), tauriini, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti ja piidioksidi, meloniuute.

Alkuperämaa: Belgia

Ominaisuudet: gluteeniton

Tuote: 1767

Hinta:34.20 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk