« Takaisin

Carnomax 400 Extra Strong 60 kapselia

Vitatabs D-Caps 25 on pienikokoinen ja helposti nieltävä pehmytkapseli. Kapseli sisältää D3-vitamiinia 25 µg ja D-vitamiinin imeytymistä edistävää kylmäpuristettua Camelinaöljyä. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa. Se on tärkeää luustolle, hampaille ja lihaksille. Suositellaan kaikille etenkin pimeään vuodenaikaan.

Riittävästä D-vitamiinin saannista tulisi huolehtia koko elämän ajan.   D-vitamiinia muodostuu auringonvalon vaikutuksesta iholla. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan rasvaisesta kalasta, kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä vitaminoiduista elintarvikkeista, esim. maidosta ja margariinista. Suomalaisten D-vitamiinin saanti on todettu pääsääntöisesti liian niukaksi. D-vitamiinin saantisuositus on 2-60-vuotiailla 7,5 µg / vrk ja yli 60-vuotiailla 20 µg / vrk ympäri vuoden. Raskaana oleville ja imettäville äideille suositellaan D-vitamiinivalmistetta 10 µg / vrk ympäri vuoden.

Koska D-vitamiinin ravintolähteet ovat melko vähäisiä, suositellaan D-vitamiinilisää ympäri vuoden erityisesti lapsille, nuorille, ikääntyville ja raskaana oleville. Lähes kaikille suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan (loka-maaliskuun ajan).

Kolekalsiferoli eli lampaan villavahasta eristetty D3-vitamiini imeytyy jopa 70 % paremmin kuin kasviperäinen ergokalsiferoli eli D2-vitamiini.

Camelina- eli kitupellavaöljy on rasvahappokoostumukseltaan erinomaista ja edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä. Camelinaöljyssä on poikkeuksellisen korkea Omega-3 -pitoisuus.

 

Ainesosat vuorokausiannoksessa (1 kaps.):

Kylmäpuristettua Camelinaöljyä       299mg
D3-vitamiinia                                      25 µg

 

Pakkaus: 120 kapselia

Tuote: 990.0

Hinta:25.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk