« Takaisin

AntiWIR 60 tablettia

AntiWIR sisältää patentoidulla menetelmällä valmistettua oliivilehtiuutetta, jossa on maailman korkein oleuropeiinipitoisuus 18-26%, glyserolimonolauraattia ja melissauutetta.

Oliivinlehtiuute
Oliivipuuta, myös elämänpuuna tunnettuna, on viljelty yli 3.500 vuotta. Se on vanhimpia kulttuurikasveja. Oliivit ja niistä saatu oliiviöljy on ollut käytössä vuosituhansia. Oliivipuulehteä on käytetty yli 1.000 vuotta. Uusin tutkimus on osoittanut, että oliivilehti sisältää bioaktiivista kasvifenolia, oleuropeiiniä, joka muuttuu ihmisen elimistössä entsymaattisesti D-kalsiumelenolaatiksi, jonka vaikutukset on osoitettu useissa kymmenissä ja jopa sadoissa tutkimuksissa. Sillä ei ole havaittu vaikutuksia normaalien terveiden solujen ulkopintaan eikä esim. suoliston hyviin maitohappobakteereihin.

Monolauriini
Lauriinihapon ja glyserolin monesteri (glyserolimonolauraatti), jota yleisesti kutsutaan Monolauriiniksi. Lauriinihappo on lyhytketjuinen tyydyttynyt rasvahappo, jota esiintyy päivittäisessä ravinnossamme, mm. maidossa ja maitorasvassa. Erityisesti äidinmaidossa on runsaasti lauriinihappoa. Lauriinihapon ja monolauriinin vaikutuksia on tutkittu jo 1960 luvulta ja niistä on julkaistu satoja tutkimuksia. Tutkimusten mukaan monolauriini ei vaikuta haitallisesti suoliston normaaliin mikrobikantaan.

Melissauute
Melissauutetta saadaan Melissa officinalis nimisestä kasvista, joka on Euroopassa yleinen ja jolla on pitkäaikainen käyttöperinne. Haittavaikutuksia sen käytön yhteydessä ei ole todettu.

Ainesosat: Oliivinlehtiuute 6:1 35,5 %, standardoitu oleuropeiini, täyteaineet: E4601, E341, E1201, lauriinihapon monoesteri 23,5 %, melissauute 5:1 3,6 %, standardoitu rosmariinihappo min. 5 %, paakkutumisenestoaine E551, stabilointiaine E470b, pintakäsittelyaine E904.

Annostelu: 2-6 tablettia päivässä, joka sisältää 300-900 mg oliivinlehtiuutetta (60-190 mg oleuropeiiniä),
vastaten 1,8-5,4 g kuivattua rohdosta. Ilmoitettua
suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule
käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkaus: 60 tbl / 25,5 g

Tuote: 625.0

Hinta:13.70 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk