« Takaisin

E-EPA 500 mg 120 kapselia

Tohtori Tolosen E-EPA 500 mg - Se vahva ja puhdas Omega-3, 70 % EPAa. Kapselit sisältävät 714 mg kalaöljyä, josta tässä valmisteessa puhdasta E-EPAa on 70 % (500 mg).

E-EPA 500 mg on aivan uudenlainen kalaöljyvalmiste, oleellisesti vahvempi ja tehokkaampi kuin perinteiset omega-3-kapselit. E-EPA 500 mg ei ole tavallista kalaöljyä eikä EPA-tiivistettä, vaan bioteknisesti valmistettua EPAn etyyliesteriä eli E-EPAa. E-EPA 500 mg:n raaka-aine saadaan Tyynenmeren puhtaista, vapaana elävistä rasvaisista kaloista. E-EPA ei sisällä triglyseridejä eikä transrasvoja.

Mitä EPA on?
EPA on kalaöljyn omega-3-rasvahappo, jonka lyhenne EPA tulee sen englanninkielisestä nimestä (eicosapentaenoic acid), suomeksi eikosapentaeenihappo.

Yksi E-EPA-kapseli sisältää 714 mg omega-3-rasvahappoja, joista 500 mg on puhdasta etyyli-EPAa eli E-EPAa. E-EPAn valmistukseen tarvitaan moninkertainen määrä tavallista kalaöljyä. Toisin sanoen yhden E-EPA-litran valmistukseen kuluu useita litroja perinteistä kalaöljyä. Siksi E-EPA on hiukan kalliimpaa, mutta samalla myös tehokkaampaa. Kun haluamme suuria päiväannoksia tehokasta kalaöljyä, sen on oltava sekä puhdasta että hyvin tiivistettyä. Tuote on valmistettu molekyylitislaamalla ja lisäksi vielä tyhjiötislaamalla alhaisessa paineessa. Siten EPAa saadaan tuotteeseen vähintään 70 %. E-EPA 500 mg:n väri on vaalempi ja sen haju ja maku miedompi kuin muissa, pelkästään molekyylitislatuissa tuotteissa.

E-EPA 500 mg:n raaka-aine saadaan sardiinista ja manhadenista, jotka ovat Tyynenmeren rasvaisia kaloja. Jokainen E-EPA 500 mg -kapseli sisältää 500 mg puhdasta E-EPAa. Mukana on myös E-vitamiinia antioksidanttina.

Annostus: Yksi kapseli päivässä, ellei lääkäri toisin määrää.

Sivuvaikutukset:
Ei ole. E-EPAa on tutkittu 1980-luvusta alkaen, eikä sillä ole todettu lainkaan myrkyllisiä ominaisuuksia. Sitä voidaan turvallisesti käyttää jatkuvasti, ilman taukoja. Grammakaupalla nautittuna E-EPA voi hoidon alussa aiheuttaa löysän vatsan.

Pakkauskoko: 120 kapselia

Tuote: 207.0

Hinta:31.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk