« Takaisin

Bio-Karoten E

Luonnon esiaste A-vitamiinille. Bio-KarotenE on ravintolisä, joka sisältää 6 mg puhdasta, hyvin imeytyvää beetakaroteenia ja 10 mg luonnon E-vitamiinia.  Beetakaroteeni on luonnon esiaste A-vitamiinille (retinoli). Elimistö muuttaa tarvitsemansa osan beetakaroteenia A-vitamiiniksi. Bio-KarotenE auttaa saamaan kauniin ja tasaisen rusketuksen sekä ehkäisee ihon palamista. Muista silti käyttää aurinkosuojavoiteita suojautuaksesi auringon UV-säteiltä.

Ei yliannostelun vaaraa
Elimistö muuttaa vain sen verran beetakaroteenia suolen limakalvolla A-vitamiiniksi kuin tarvitsee, joten A-vitamiinimyrkytystä ei tarvitse pelätä. Valmistetta voi käyttää myös raskauden aikana.

Beetakaroteeni; voimakas antioksidantti
Beetakaroteeni ei ole vain A-vitamiinin esiaste, vaan se on myös voimakas antioksidantti. Beetakaroteenia tarvitaan tilanteissa, joissa syntyy ylen määrin vapaita radikaaleja. Näin käy esim. iholla hankittaessa rusketusta voimakkaassa auringonpaisteessa.

Luonnon vahva E-vitamiini
E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti, jota saamme kasviöljyistä ja viljatuotteista. E-vitamiini on yhteisnimi ns. tokoferoleille, joista tehokkain on luonnossa esiintyvä d-alfa-tokoferoli, jota myös Bio-KarotenE sisältää 10 mg. Antioksidanttina E-vitamiini suojaa solujen seinämiä suojaamalla niiden rasvahappoja härskiintymiseltä. Väärät elämäntavat (tupakka ja alkoholi), voimakas auringonvalo sekä saasteet lisäävät E-vitamiinin tarvettamme. E-vitamiini tuhoutuu herkästi pakastettaessa, joten pakastettuja tuotteita runsaasti käyttävien olisi hyvä turvata riittävä E-vitamiinin saantinsa esim. luonnon E-vitamiinia sisältävällä ravintolisällä.

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:
A-vitamiinia         1 000 µg RE
(Beetakaroteenina         6 mg)
E-vitamiinia         10 mg ?-TE

Pakkauskoot: 60 ja 150 kapselia

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton valmiste.

Tuote: 460.0

Hinta alk.7.95 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
60 kapselia7.95 €
150 kapselia13.30 €