« Takaisin

HCT EAA+G 1 kg

Kaikki välttämättömät aminohapot (L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani) sekä L-glutamiini samassa, jauhemaisessa tuotteessa. Aminohapot ovat kaikki vapaita aminohappoja ja keskenään kehon tarpeisiin nähden optimoidussa suhteessa. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi itse valmistaa, vaan ne kaikki täytyy saada ruokavaliosta.

EAA+G on erinomainen täsmätuote erityisesti ennen treeniä, treenin aikana ja heti treenin jälkeen nautittavaksi. Välttämättömät aminohapot ovat kaikista proteiineista juuri se tärkein ja olennaisin osa. Ei-välttämättömien aminohappojen merkitys on huomattavasti vähäisempi lukuun ottamatta L-glutamiinia, joka on yksi tärkeimmistä kehon aminohapoista. Monipuolisten ja merkittävien vaikutustensa ansiosta L-glutamiinilla on perusteltu paikkansa välttämättömien aminohappojen rinnalla EAA+G-tuotteessa.

Ravintosisältö/100 g
Energia 1700 kJ/400 kcal
Proteiini 100 g
 josta L-leusiini 20 g
 josta L-valiini 10 g
 josta L-isoleusiini 10 g
 josta L-glutamiini 20 g
 josta L-lysiini 12 g
 josta L-fenyylialaniini 10 g
 josta L-metioniini 6 g
 josta L-treoniini 6 g
 josta L-histidiini 4 g
 josta L-tryptofaani 2 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g

Annostus: 10-20 g (n. 4-8 mittalusikallista; mukana purkissa) vuorokaudessa. Kerta-annos 5-10 g.

Ainekset: L-leusiini, L-glutamiini, L-lysiinihydrokloridi, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani.

Pakkauskoko: 1000 g

Haluatko parasta mahdollista laatua? Haluatko tuotteesi edulliseen hintaan? Valitse HCT-tuotteet. Saat huippulaatua ja säästät samalla.

Tuote: 1089.0

Hinta:49.90 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk