« Takaisin

D-AspaMax 150 g

D-AspaMax on 100 % D-asparagiinihappoa jauhemaisessa muodossa. D-asparagiinihappo (anioni nimeltään D-aspartaatti, tunnetaan myös nimellä D-aspartiinihappo) on elimistössä luonnostaan esiintyvä aminohappo, jota elimistössä on runsaimmin endokriinisissä kudoksissa erityisesti käpylisäkkeessä, aivolisäkkeessä ja miehillä kiveksissä.

D-asparagiinihappo on L-asparagiinihapon optinen isomeeri. Kyseessä on kumminkin käytännössä eri aminohappo, sillä niin paljon asparagiinihapon L- ja D-muodot eroavat vaikutuksiltaan toisistaan. Elimistö valmistaa myös itse L-asparagiinihaposta D-asparagiinihappoa, mutta L-asparagiinihapon määrän lisäämisellä ruokavalioon ei voida saavuttaa samoja hyötyjä kuin D-asparagiinihapolla. Siksi onkin tärkeää halutut vaikutukset tuotteelta saadakseen varmistaa, ettei tuote sisällä L- tai DL-asparagiinihappoa, vaan juuri haluttua D-asparagiinihappoa.

Ainekset:

D-asparagiinihappo

Vuorokausiannos:

3,1 g

Pakkauskoko:

150 g

Paras käyttöajankohta:

Aterian yhteydessä

Ominaismaku:

Hapan

_____

* The role and molecular mechanism of D-aspartic acid in the release and synthesis of LH and testosterone in humans and rats. Topo E, Soricelli A, D'Aniello A, Ronsini S, D'Aniello G. Reprod Biol Endocrinol. 2009 Oct 27;7:120.

Tuote: 175.0

Hinta:11.00 €
» Maksa erissä alkaen 9.00 €/kk